Amuletti onnea varten omilla käsilläsi

Useimmat ihmiset uskovat, että onni tulee heille harvoin, joten he yrittävät houkutella sitä eri tavoilla. On olemassa monia uskomuksia ja perinteitä, jotka ehdottavat, kuinka ihmisen tulisi toimia, jotta se ei pelottaisi onnea ja pidä ongelmat loitolla.

On myös paljon onnea tuovia amuletteja, joiden historiaa on käytetty tuhansia vuosia. Kuitenkin aikaisemmin tällaisen amuletin saamiseksi piti olla tiettyjä ominaisuuksia: olla erinomainen metsästäjä, rohkea soturi tai erittäin rikas henkilö. Nyt amuletit ovat saatavilla melkein kaikille. Kyllä, ja kuinka tehdä amuletti onnea varten, jokainen, joka on kiinnostunut tästä aiheesta, voi selvittää.

Kivestä tehdyt onnen amuletit

amuletit kivet onnea varten

Amuletti onnea varten omilla käsilläsi voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, mukaan lukien kivestä. Ensin sinun tulee valita sopiva mineraali, ottaen huomioon mieltymyksesi sekä horoskoopin mukaan. Kivestä tulee pitää ja se herättää positiivisia tunteita. Sitten sinun pitäisi saada siunattua vettä.

Sen jälkeen kiveä pidetään molemmin käsin ja samalla sanotaan sille miellyttäviä sanoja onnesta, menestyksestä, onnesta. Sitten kivi ladataan vedellä, tulella, ilmalla ja maalla. Myöhemmin sinun tulee aina ottaa se mukaasi, unohtamatta kommunikoida hänen kanssaan niinä hetkinä, kun olet yksin.

On parempi olla näyttämättä sitä ulkopuolisille. Mutta voit pyytää kalliilta kiveltä apua. Se auttaa varmasti, jos henkilö uskoo voimaansa ja kykyihinsä.

Amuletteja satunnaisista esineistä

Mistä tahansa positiivisella energiallasi ladatusta asiasta voi tulla onnea antava amuletti. Se voi olla sattumanvarainen löytö tai esine, jota olet käyttänyt vuosia. Tärkeintä on, että tämä aihe houkuttelee itseään, pitää siitä. Ehkä on olemassa sellainen asia, joka oli kanssasi ongelman ratkaisemisen aikana, ja siihen yhdistät vaikean ajanjakson onnistuneen päättymisen.

Löydettyjä esineitä tulee käsitellä varoen. Ne voivat olla negatiivisia. Siksi ennen niiden käyttöä sinun tulee käydä kirkossa tämän esineen kanssa ja laittaa se sitten pyhitettyyn veteen useiksi tunteiksi, on toivottavaa, että esine makaa siellä koko yön. Sillä hetkellä, kun löytö upotetaan veteen, sinun on luettava "Isä meidän". Aamulla voit saada tämän tuotteen ja kuljettaa sitä turvallisesti mukanasi.

On tärkeää ottaa huomioon viikonpäivä, jolloin otat onnea varten amuletin valmistuksen omilla käsilläsi. Tiistaina ne, jotka pyrkivät saavuttamaan onnea liiketoiminnassa, tekevät amuletin. Keskiviikkona kannattaa tehdä hurmaa, jos onnea kaupassa ja muissa raha-asioissa on kysyntää. Torstaina kannattaa aloittaa amuletin luominen, jos haluaa menestyä kumppanuuksien perustamisessa, diplomatiassa.

Perjantai tuo onnea rakkaussfäärille ja lauantai - tärkeimpien elämäntavoitteiden saavuttamiseen. Sunnuntaina pitäisi luoda amuletti, kun tarvitaan onnea politiikassa. Maanantai on viikon ainoa päivä, jolloin mitään taikuutta ei suositella.

Vaha amuletit

vaha amuletin tekemiseen onnea varten

He tekevät usein omilla käsillään pienen amuletin, joka antaa menestyksen ja onnistuneen lopun kaikkiin asioihin. Valmista tätä varten vettä lasiin, vahakynttilään ja pieneen pussiin. Juuri keskiyöllä, täysikuussa, sinun on asetettava vedellä täytetty lasi, laitettava siihen kynttilä ja sytytettävä tulitikku tuoreesta laatikosta.

Tällainen talisman on valmistettu yksinomaan omalla kädellä henkilökohtaiseen käyttöön. Kynttilän syttymisen jälkeen he kiedoivat kätensä lasin ympärille ja lukevat juonen kolme kertaa:

Kaukaisessa meressä, sinisessä meressä on saari. Tuolla saarella on korkea vuori, korkealla vuorella on syvä reikä, ja siinä reiässä istuvat mustat paholaiset. Kirouksia ja epäonnistumisia lähetetään ihmisille. Rauhoittelin noiden paholaisten Jumalan palvelijaa (nimi). Älä lähetä heille epäonnea ja huonoa säätä minulle. Sillä välin tuli on kanssani - onnea minulle.

Kun olet lukenut juonen, anna kynttilän palaa kokonaan. Kun kynttilä sammuu, jäljellä olevat vahahiukkaset kerätään ja asetetaan valmistettuun pussiin. Sinun tarvitsee vain ottaa ne palaset, jotka näyttävät houkuttelevilta. Tämä laukku on pidettävä mukanasi. Hän toimii amuletina.